MP3 voor optimale chemo

Deze mp3 gaat jou helpen om te ontspannen tijdens je chemobehandeling. Terwijl je aan het infuus ligt en luistert naar deze mp3, ga je in een diepe ontspanning en zal de behandeling optimaal zijn werk doen om jou te helen.

Ben je op zoek naar comfort en kracht tijdens je chemobehandeling? Deze speciaal ontworpen mp3/hypno is hier om je te ondersteunen.

De mp3/hypno is zorgvuldig gemaakt om je te helpen tijdens een van de meest uitdagende fasen van je leven. Met deze mp3/hypno kun je:

  • Diepe innerlijke rust ervaren tijdens je behandelingssessies
  • Bijwerkingen verminderen
  • Stress en angst verminderen voor een meer ontspannen geest en lichaam, waardoor de chemo zijn optimale werking kan doen.
  • Een positieve mindset bevorderen en je innerlijke kracht activeren
  • Het zelfhelend vermogen van je lichaam activeren

Reviews:

“Deze mp3 heeft mijn chemobehandeling aanzienlijk draaglijker gemaakt. Ik voelde me rustiger en sterker, zelfs op de moeilijkste momenten.” – Lisa S.

“Ik ben zo dankbaar dat ik deze mp3 heb ontdekt. Het is als een warme omhelzing tijdens mijn behandelingen.” – Michael T.

Laat angst en spanning los tijdens je behandeling

Hoe zou het zijn wanneer je geen angst, stress en gepieker meer ervaart?!? Maar dat je vol vertrouwen, energie en plannen leeft!

Als hypnotherapeut ben ik er voor je en door mijn ervaring met borstkanker ben ik gespecialiseerd in belevenissen en ervaringen in en rondom kanker en alle angsten die daar bij horen.
Zelf kreeg ik in juli 2020 de diagnose borstkanker en volgde hiervoor tot begin januari 2022 allerlei behandelingen. Waaronder ook chemo en immuno behandelingen.
Ik miste destijds het positieve, iedereen en alles om me heen vond chemo eng. Je zou er ziek van worden en het zou een aanslag zijn op je lijf.
Zelf wilde ik vooral focussen op het positieve, dat gaf mij veel meer kracht om alle behandelingen te ondergaan!

van ‘chemo’ naar ‘levenswater’

Alleen al het herkaderen van het woord ‘chemo‘ naar ‘levenswater‘ gaf me enorm veel kracht. Het is geen gif wat je krijgt toegediend, maar levenswater wat er voor gaat zorgen dat de kankercellen verminderen of helemaal verdwijnen en zorgt dat je je leven terug krijgt!

Deze mp3/hypno zal het positieve naar boven halen onder andere door hypnotische positieve suggesties, waardoor je ontspanning en vertrouwen zult ervaren tijdens de behandeling. En het zal er ook voor zorgen dat je lichaam met hulp van de chemo het zelfhelend vermogen zal laten floreren. Zodat het effect maximaal is!

Aanvullende info:

  • De mp3/hypno duurt ongeveer 22 minuten
  • Geschikt voor chemobehandelingen die toegediend worden via infuus
  • Na aankoop ontvang je de mp3 per mail (dit kan een paar minuten duren) en kun je deze meteen beluisteren
  • Download de mp3 voorafgaand aan je afspraak en/of luister ter plekke tijdens de behandeling met je eigen koptelefoon.