Werkwijze

Ontdek een snellere weg naar verandering in slechts enkele sessies

Of je nu worstelt met een gebrek aan zelfvertrouwen, een burn-out, trauma, angst, allergie of pijnklachten, ik bied bewezen oplossingen. Als ervaren hypnotherapeut/coach help ik je doelgericht door jouw specifieke uitdagingen heen te werken.

Ik doe niet aan symptoombestrijding en ga ook niet uren met je praten over jouw problemen. Bij mij gaat het anders dan bij anderen; een diepgaand, helend traject met verandering op onbewust niveau. Heel liefdevol, soms confronterend, maar vooral met veel humor!

Tijdens een sessie mag je van mij een krachtige, effectieve aanpak verwachten, maar ik verwacht ook iets terug van jou. Ik verwacht dat jij de moed hebt om bij jezelf naar binnen te durven kijken.
​Verandering zit in jezelf en laat ik tijdens sessies ook uit jezelf komen.

Wil je meer weten? In een gratis, vrijblijvend en persoonlijk telefoongesprek geef ik je graag meer uitleg over de werkwijze. Tijdens het telefoongesprek kunnen we met elkaar kennis maken en kijken we of er een klik is.

Werkwijze:


Intake

Elk traject begint met een intake om te kijken of wij een match zijn en of mijn therapie bij jou past.

Vervolgens stellen we een doel vast waar we in jouw traject naar toe gaan werken. 


Vervolgsessies

In de vervolgsessies zorg ik ervoor dat je meerdere inzichten krijgt waardoor er verandering plaats kan vinden.  Ik zet daarbij verschillende technieken in, van regressie, tot delenwerk, familie opstelling tot diepe hypnose. Wat bij jou past, op dat moment.

​In gemiddeld 3 sessies bereiken mijn cliënten hun doel. 


Tussen de sessies

Na elke sessie hebben we contact om te horen hoe je proces verloopt.
Ook kun je tussendoor whatsappen wanneer je ondersteuning nodig hebt of gewoon even wilt reflecteren.

De meeste mensen ervaren na 3 sessies een verbluffende verandering in hun leven. Mocht je daarna nog meerdere sessies willen dan is dat uiteraard mogelijk. Veel cliënten kiezen bijvoorbeeld voor een jaarlijkse APK.


Online

Ik heb ruime ervaring met online sessies. Naast het verzorgen van live sessies, ben ik speciaal getraind in het leiden van sessies via het internet. Over het algemeen vinden mijn sessies daarom plaats in een online setting, via platforms zoals Zoom.

Hoewel veel mensen vaak denken dat face-to-face sessies het meest effectief zijn, kan ik uit eigen ervaring bevestigen dat online sessies eigenlijk nog beter kunnen werken. Het feit dat je je bevindt in je vertrouwde omgeving, stelt je in staat om je volledig op de sessie te concentreren. Bovendien heeft online werken het voordeel dat je geen reistijd hebt. Het is dus geen enkel probleem als je wat verder weg woont en graag door mij geholpen wilt worden.

Live / face-to-face

Wil je toch graag live afspreken dan kan dat uiteraard ook. Dat kan in mijn praktijk in Kudelstaart.

Vrijblijvend gesprek

Wil je graag meer info of overleggen wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan, waarbij we (ongeveer 15 minuten) telefonisch contact hebben en jij je vragen kunt stellen.

Vul onderstaand formulier in:

Meer tips ontvangen?

101keerBeter
Haya van Somerenstraat 55
1433 PG Kudelstaart
KvK 34273314
Algemene voorwaarden


Astrid Mulder
+31(0)649251188
astrid@101keerbeter.nl