Een vuilniszak als jurk

Kleren maken de man… of de vrouw… toch?!? Maar uiteindelijk maakt het volgens mij niet zo heel veel uit wat je aantrekt, maar is de beslissende factor je uitstraling. En zoals je je voelt, dat straal je meestal ook uit.

Vanmorgen een vuilniszak om me heen gedaan.. en echt weer enorme lol gehad bij het maken van de foto’s. Afstandsbediening in de ene hand, m’n armen ondertussen de vuilniszak vastklemmend, opletten dat die ene borst niet te veel wordt geplet, m’n haren nog net wat goed schudden, opletten waar ik sta… en dan vooral gewoon om mezelf lachen!🍀💃❤️

En in dit geval maakt het dan denk ik echt niet uit dat ik met een vuilniszak op de foto sta. Toch?!?
Hopelijk neem jij jezelf en je problemen ook niet al te serieus. Waarom niet? Omdat het je veel meer oplevert om met en om jezelf en de situatie te lachen.😅

Een situatie kun je meestal niet veranderen, maar wel de manier hoe je erop reageert. Of zoals de quote: een optimist heeft het even vaak mis als de pessimist, maar hij is wel een stuk gelukkiger!🍀

En kom je er zelf even niet meer uit? Vraag dan een gratis belafspraak aan, zodat we over en weer eerst kunnen polsen of ik iets voor je kan betekenen, of dat ik je wellicht kan doorverwijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *