Een pil om je blij te voelen?

Een pil waardoor je je altijd BLIJ voelt!🍀

Hoe fijn zou het zijn wanneer er een pil is waardoor je je alleen maar blij voelt!

Of niet?!? Het klinkt wel leuk, maar is het zo fantastisch om je alleen maar blij en gelukkig te voelen? Het verlangen om altijd gelukkig te zijn, kan leiden tot een constante druk om te presteren en te slagen. Dit kan juist uitputtend zijn en leiden tot stress en burn-out. En wat is dat dan… blij, gelukkig?

Wanneer ik terug kijk, heb ik het meest geleerd van de momenten waarop het leven helemaal niet zo fijn was en ik me totaal niet blij voelde. Hoe pijnlijk het ook was, daarin zaten de grootste veranderingen.

Het is uiteraard niet fijn wanneer je je vervelend voelt, maar juist door het vervelende gevoel te ervaren en er vooral te laten zijn, krijg je meestal weer nieuwe inzichten om verder te gaan! De negatieve emoties helpen je groeien, leren en veranderen.

Tijdens mijn kankertraject heb ik wel het enorme contrast ervaren tussen je vervelend voelen en je prettig voelen, nou ja, zeg maar euforisch gelukkig! Ik denk dat het juist voelbaar is door dát contrast.❤️

Zonder regen zie je ook geen mooie regenboog🌈🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *