Wat is hypnose en hoe werkt hypnotherapie

Wat is hypnose en hoe werkt hypnotherapie? πŸŒ€

Slechts 5% van wat je doet, doe je bewust, zoals het lezen van deze post op dit moment. 🧠

95% van wat je doet, doe je onbewust. Hoe je nu je voeten hebt, hoe je eten wordt verteerd, dat je ogen dit lezen en begrijpen… En in het onbewuste zitten ook je herinneringen opgeslagen, je emoties, je diepgewortelde overtuigingen en de manier zoals je op dingen reageert

Hypnose is eigenlijk niets anders dan een ontspannen en gefocuste staat, waarbij je kritische brein naar de achtergrond is. In deze staat kun je heel goed communiceren met het onbewuste.

En ja, we zijn allemaal dagelijks in hypnose. Denk maar eens aan wanneer je een spannende film kijkt en de dingen om je heen even vergeet. Je bent er wel, en als er iets om je heen zou gebeuren, kunt je ook gewoon reageren.

Een hypnotherapeut gebruikt hypnose om de wortels van problemen, negatieve overtuigingen en onverwerkte emoties te ontdekken. In je onbewuste kun je ze transformeren, en plaatsmaken voor positieve overtuigingen en reacties. Waardoor je gedrag verandert, angsten overwint en trauma’s heelt. Ik heb al zoveel mooie transformaties meegemaakt!πŸ€

En het beste van hypnotherapie? Jij hebt de controle! Je blijft bewust van wat er gebeurt, en je kunt op elk moment beslissen wat wel of niet goed voor je voelt.

Dus geen zorgen, je pincode blijft veilig! πŸš«πŸ”

Vrijwel iedereen ervaart na de sessie diepgaande inzichten, als puzzelstukjes die op hun plek vallen. En het mooie is, al deze krachten en inzichten zitten al in jou, en hypnotherapie is gewoon de sleutel om dit snel naar boven te halen en te veranderen.

Wil jij weten wat ik als hypnotherapeut voor jou kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend gratis gesprek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *