hypnose is normaal en niet eng je bent dagelijks in hypnose

Weet je dat je dagelijks in hypnose bent?

Weet je dat je dagelijks in hypnose bent? 😮

Ja, echt waar, ook jij! Hypnose is een natuurlijke toestand van bewustzijn die we allemaal ervaren, soms zonder het zelf te beseffen.

Stel je voor dat je lekker aan het dagdromen bent terwijl je naar buiten staart. Je bent volledig in gedachten verzonken en je omgeving lijkt even te vervagen.

Of wanneer je in een spannende film zit en volledig meegaat in het verhaal. Je voelt de emoties van de personages alsof je er zelf bij bent.

Datzelfde gebeurt ook wanneer je volledig opgaat in een goed boek. Je zit helemaal in het verhaal en de wereld om je heen lijkt te verdwijnen. Op dat moment ben je in een staat van hypnose, waarin je verbeeldingskracht de vrije loop neemt.

Maar het kan ook zijn dat je je favoriete liedje hoort, je ervaart de emoties en herinneringen door je hele lichaam. Bijna alsof je weer even terug bent in het moment waar dit liedje je aan doet denken.

Een ander herkenbaar voorbeeld is wanneer je volledig gefocust bent tijdens het sporten, dansen of schilderen. Je bent volledig in de flow en de tijd lijkt even stil te staan. Ook dat is een prachtig voorbeeld van dagelijkse hypnose.

Hypnose is een prachtige innerlijke reis, waarin je jezelf kunt openstellen voor nieuwe inzichten en positieve veranderingen. Ooit gedacht aan hypnotherapie als ondersteuning van je probleem?

Het kan je helpen bij ongelofelijk veel dingen, zoals het overwinnen van angsten, stress en zelfs het vergroten van je zelfvertrouwen!

Benieuwd hoe hypnotherapie jou kan helpen? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie! 💌💬

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *